Menu

Защо да направя сайт визитка?

октомври 24, 2014 - Уеб съвети

1347845913_vizitka1

След толкова много запитвания на тази тема, реших да отделя малко време и да напиша една тема по въпроса, надявам се да Ви бъде полезна. :)

В днешно време интернет е всичко… с един сайт тип визитка, добре систематизиран, можете успешно да презентирате своите продукти. Това е може би един от най-известните начини да промотирате вашия бизнес и то така, че да го видят възможно най-много хора – тук няма ограничения, всичко зависи от вас и желанието Ви за развитие.

Сайтовете тип визитка са едни от най-икономичните, като бюджет на изпълнение, но са доста ефективни ако търсите  мащабна реклама на бизнеса си.

В един такъв сайт няма ограничения в броя на страниците, както можете да имате 1 страница така и 10 000. Всичко опира до вашите желания.

Някой други интересни плюсове:

1) Ако приемем, че сте успели да развиете вашия сайт до някакво ниво и имате т.нар. аудитория, пред която вие не само можете да  рекламирате собствените си продукти, но и тези на други хора, разбира се срещу съответния хонорар.

2) Както всички знаем, времето е пари, а какво по-досадно да го губим в бавни и тромави актуализации на информация от всякакъв тип. Тук ще можете бързо и своевременно да актуализирате нужните данни.

Ако все още се чудите дали да изберете този вид за промотиране на вашият бизнес, или имате някакви въпроси, можете спокойно да пишете в коментарите или да използвате контактната форма за връзка с мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>